Tyynni 

Ajatus oman siivouspalveluyrityksen perustamiseksi syntyi halusta palvella asiakkaita! Hyvä palvelu tarkoittaa meille ensisijaisesti tarpeeksi aikaa siivouksen suorittamisen. Se tarkoittaa tietysti myös nykyaikaisia välineitä, menetelmiä ja koneita. Se tarkoittaa myös oikeaa asennetta työtä ja asiakkaiden palvelua kohtaan. Siivous tarvitsee ammattilaisia, jotka ovat ylpeitä omasta työstään. Perehdytämme henkilöstömme hyvin ja monipuolisesti alan vaativiin tehtäviin. Tyynnillä palveluun kuuluu myös asiakkaan auttaminen mattohankinnoissa, kahvitarvikkeiden kuljetuksessa, pyykin pesussa ja kuljetuksessa sekä monessa muussa palvelutehtävässä. Halumme on auttaa ja palvella asiakasta laaja-alaisesti.

Tyynnin toimintatapa on perusteellinen ja ammattimainen siivous. Siitä pidämme kiinni. Toinen perusjuttu on työn kehittäminen asiakkaan parhaaksi; uusia menetelmiä, uusi työjärjestys tai vaikka uuden yhdistelmäkoneen hankinta. 

Olen koulutukseltani restonomi (2018) ja ammatillinen opettaja (2005). Työhistoriani koostuu erilaisista johto- ja asiantuntijatehtävistä puhtauspalvelualalla 30 vuoden ajalta. Kokemusta löytyy lentokonesiivouksesta toimistosiivoukseen ja leipomosta hotellisiivoukseen sekä kaikkea tältä välitä. 

Tämän kokemuksen pystyn hyödyntämään omassa yrityksessä asiakkaiden parhaaksi.

Niina Luhtala

 

Pyydä tarjous!