Siivouspalvelut

Kotitalouksille

Siivoamme erilaisia koteja tarvittaessa tai säännöllisesti. Räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeisiisi. Siivouksessa korostuu henkilökohtainen palvelu, luotettavat siivoojat, vankka ammattitaito ja laatu.

Jemina Suokas

Tyynni Oy

Yhteys

Björkenheimin Puistotie 6,
60220 Seinäjoki

045 8041299

jemina@tyynni.fi

Puhtaus on taitolaji.

Siivouspalvelut kotitalouksille.

Kotisiivous

Siivoamme erilaisia koteja tarvittaessa tai säännöllisesti. Räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeisiisi. Siivouksessa korostuu henkilökohtainen palvelu, luotettavat siivoojat, vankka ammattitaito ja laatu.

Töissämme pystyy hyödyntämään kotitalousvähennyksen 60%.

Ikkunoiden pesu

Ikkunoiden pesu on yksi erikoisosaamisalueistamme. Tarjoamme kirkkaat ikkunat ja tarvittaessa myös parvekelasien pesut. Säännöllinen ikkunoiden puhdistus ei vain varmista puhtaita pintoja, vaan pitää myös ikkunapuitteet hyvässä kunnossa.

Muuttosiivoukset

Olipa kyseessä asunnon myynti tai osto, autamme sinua helpottamaan muuttoasi hoitamalla uuden tai vanhan kodin siivouksen. Voit myös luottaa meihin vuokra-asuntojen siivouksessa.

Rakennussiivous

Tarjoamme kaikenlaisille yrityksille sekä yksityisille rakennusaikaista ylläpitosiivousta sekä valmiin kohteen loppusiivousta. Teemme loppusiivouksia kaikenkokoisiin rakennuskohteisiin.

Loppusiivous

Loppusiivouksessa tilat puhdistetaan käyttövalmiiksi. Imuroimme tehokkaalla HEPA-suodattimella varustetulla imurilla ja käytämme nihkeäpyyhintää kovien ja sileiden pintojen puhdistuksessa. Noudatamme tarkasti rakennusmateriaalien valmistajien ohjeita varmistaaksemme laadukkaan lopputuloksen. Käytämme puhdistus- ja hoitoaineita, jotka vastaavat kohteessa käytettyjen materiaalien valmistajan suosituksia.

Kalmasiivous

Kalma-asuntojen eli kuolinpaikkojen siivoukseen tarjoamme nopean ja tehokkaan ratkaisun tilanteeseen, jossa asuntoon on tullut vaurioita ja likaa menehtymisen seurauksena. Yleensä kalmasiivousta tarvitaan aina, kun ihminen on ollut asunnossa menehtyneenä useita vuorokausia. Eritteet ja lika poistetaan perusteellisesti, ja suoritamme tarvittavat hajunpoistokäsittelyt.
Kuolinpaikkojen siivoukset suoritetaan hienovaraisesti, eikä läheisen tarvitse olla paikalla välttämättä ollenkaan.