Siivouspalvelut

Yrityksille

Erilaiset yritykset tarvitsevat juuri heille suunnitellun siivouspalvelun.
Meille on tärkeää, että jokainen asiakas voi saada loistavaa palvelua omien tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Niina Luhtala

Tyynni Oy

Yhteys

Björkenheimin Puistotie 6,
60220 Seinäjoki

0400 600490

niina@tyynni.fi

Puhtaus on taitolaji.

Siivouspalvelut yrityksille.

Toimistosiivous
Toimistosiivous toteutetaan ammattitaitoisesti nykyaikaisia menetelmiä käyttäen. Tavoitteena on puhtaat ja siistit toimistotilat. Siistit toimitilat antavat hyvän kuvan yrityksestä ja henkilöstö viihtyy paremmin.
Myymäläsiivous
Myymäläsiivouksessa korostuu hygieenisyys ja edustavuus. Myymälöiden siivous suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä asiakasmäärien ja halutun puhtaustason mukaan. Myymälöiden siivoustarve vaihtelee ja se huomioidaan palvelun suunnittelussa. Ammattitaitoinen siivouspalvelu hoitaa siivouksen tasalaatuisesti ja joustavasti eri tilanteissa.
Elintarviketilojen siivous
Elintarviketilojen siivous hoidetaan asiakkaan prosessien mukaan. Siivouksessa korostuu yhteistyö asiakkaan henkilökunnan kanssa. Yhteistyöllä tilat pysyvät aina hygieenisinä ja loistavan puhtaina.
Tuotantotilojen siivous
Palvelemme erilaisia tuotantotiloja, kuten maalaamoa, metalliteollisutta ja elektroniikkateollisuutta. Teollisuustiloissa pölyttömät ja siistit tilat helpottavat työskentelyä ja parantavat työturvallisuutta.
Ravintolatilojen siivous
Ravintolasiivous koostuu erilaisten tilojen siivouksesta. Siihen voi kuulua ravintolasalin, keittiötilojen, saniteettitilojen ja varastojen siivousta. Kesällä siivoukseen kuuluu usein myös terassien siivous. Siivouksessa on tärkeää puhtaat ja edustavat tilat. Saniteettitiloissa myös hygieenisyys ja hygieniatarvikkeiden riittävyys.
Hotellitilojen siivous
Hotellisiivous koostuu monista eri tiloista ja työvaiheista. Hotellissa siivoamme ravintoloita, kokoustiloja, yleisiätiloja ja hotellihuoneita. Hotellihuoneiden siivous on tarkkaa ammattityötä. Suunnitelmallisuus, tarkkuus ja nopeus sekä viimeistelty lopputulos ovat hotellisiivouksen kulmakivet. Hotellisiivous perustuu asiakkaan tuntemukseen ja hyvään yhteistyöhön.
Kuntosalien siivous
Kuntosalien siivous on meidän yksi intohimomme. Siivoamme monta kuntosalia päivittäin. Kuntosalien siivouksessa huolehdimme lattiapintojen, kuntosalilaitteiden ja saniteettitilojen siisteydestä. Kuntosalilla on mukava treenata, kun tilat ja pinnat ovat puhtaat ja pölyttömät.
Remonttisiivous

Rakennussiivous, muuttosiivous, loppusiivous.

Perussiivous
Perussiivoustyöt teemme vankalla ammattitaidolla. Hoidamme erilaiset perussiivoustyöt kuten ikkunanpesut, lattioiden pesut ja suojaukset, sohvien ja kokolattiamattojen pesut, desinfiointisiivoukset ja raivaussiivoukset. Meillä on kokemusta erilaisten tilojen perussiivouksista, pienistä ja suurista töistä. Perussiivoukset teemme aina ammattimaisilla koneilla ja välineillä.
Tapahtumasiivous
Tuotamme siivouspalveluita myös erilaisille tapahtumille. Tapahtumasiivous lähtee aina hyvästä suunnittelusta asiakkaan kanssa. Tapahtumasiivous voi pitää sisällään erilaisten tilojen ja kohteiden siivousta. Tapahtumasiivoukseen voi kuulua piha-alueiden siivousta käsin tai lakaisukoneella, roskisten tyhjennystä, sanitteettitilojen siivousta, pyykinpesua ym. Festareilla, messuilla ja näyttelyissä joustavuus ja nopea reagointi ovat ammattimaisen siivouksen lähtökohta.